Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز کیشیدا که تازه از یک تعطیلات یک‌هفته‌ای بازگشته بود، از روز دوشنبه از سکونتگاهش کار خواهد کرد و به طور آنلاین در «کنفرانس بین‌المللی توکیو درباره توسعه آفریقا» شرکت خواهد کرد.

نخست‌وزیر ژاپن روز شنبه دچار سرفه و تب شد و آزمایش PCR در یکشنبه صبح که نتایج آن در بعدازظهر مشخص شد، ابتلای او به کووید-۱۹ را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشتمین کنفرانس «تیکاد» (TICAD) و نخستین کنفرانس از سال ۲۰۱۹  با مشارکت سازمان ملل، بانک جهانی و کمیسیون اتحادیه آفریقا در میزبانی انجام می‌شود. از جمله بحث‌های این کنفرانس برای تقویت توسعه، بررسی راه‌هایی برای کمک به قاره آفریقا در مقابله با پاندمی کووید-۱۹ است.

کنفرانس‌های «تیکاد» که از سال ۱۹۹۳ به طور منظم برگزار شده است، به منظور ترغیب دیالوگی در سطح بالا درباره سیاست‌ها میان رهبران آفریقایی و شرکای آنها در توسعه برگزار می‌شود. این کنفرانس‌ها در پایان دوره جنگ سرد و دوران «فرسودگی در کمک» در کشورهای اهداکننده پدید آمد و نقشی حیاتی در تجدید علاقمندی به اهدای کمک به آفریقا داشت. این کنفرانس‌ها توسعه در این قاره را بر اساس «مالکیت» آفریقایی و «مشارکت» بین‌المللی ترغیب می‌کنند.

دچار شدن کیشیدا به کرونا در هنگامی است که ژاپن با اوج‌گیری دوباره بی‌سابقه موارد کرونا در  طول ماه‌های ژوئیه و اوت (تیر و مرداد) روبرو شده است که به کسب‌وکارها در سومین اقتصاد بزرگ جهان را ضربه زده است، هر چند شمار مرگ‌ها نسبتا پایین باقی مانده و اختلال‌ها نسبت به برخی از اقتصادهای پیشرفته دیگر خفیف‌تر بوده است.

اقتصاد ژاپن در سه‌ماهه دوم امسال رشدی سالانه‌سازی‌شده ۲/۲ درصد را داشت که کندتر از میزان مورد انتظار برای رونق‌ دوباره پس از افت به علت کووید-۱۹ است، چرا که هنوز درباره اینکه میزان مصرف در این بازیابی شکننده می‌توانند افزایش یابد، تردید وجود دارد.

کد خبر 699576 برچسب‌ها كروناويروس تونس ژاپن آفریقا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس تونس ژاپن آفریقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لیگ NBA| قهرمان مغلوب مینه‌سوتا شد
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟